Let op, wijziging in aantal toegelaten vrachtwagens!

 

In de categorie vrachtwagens zullen dit jaar de grootste veranderingen plaatsvinden. Door de veranderde invulling van het evenemententerrein Willemsoord heeft het bestuur besloten het aantal vrachtwagens / combinatie flink terug te schroeven. Hierdoor komt er ruimte vrij voor een andere invulling van het terrein. Let wel, vrachtwagens zijn altijd erg belangrijk geweest voor het Historisch Weekend en zullen dit ook absoluut blijven. We willen deze wijziging al in een vroeg stadium kenbaar maken, zodat iedereen hiermee bijtijds rekening kan houden. Hoe vervelend het ook klinkt, jarenlange deelname garandeert niet automatisch een plaats op deze 24e editie.

 

Met het thema Italiƫ in gedachte willen we eigenaren van vrachtwagens / combinaties met roots in Italiƫ van harte uitnodigen zich op te geven. Natuurlijk blijven voertuigen van fabrikanten uit andere landen van harte welkom.

 

Bent u in het bezit van een bijzondere vrachtwagen / bus, aarzel dan niet om u via deze website op te geven. U levert met uw bezit een belangrijke bijdrage aan het Historisch Weekend, wij zorgen er als organisatie voor dat het u een weekeind lang aan niets ontbreekt!

 

U bent van harte welkom op 27 en 28 juni 2020!