We gaan er weer voor! Op 27 en 28 juni 2020 wordt alweer de 24e editie van het Historisch Weekend Den Helder gehouden. Ook dit jaar belooft het weer een enorm gezellig tweedaags evenement te worden. Voor de grote groep vaste deelnemers zal een flink aantal zaken die op onze website vermeld worden bekend voorkomen; een groot aantal klassieke auto’s, motoren, vrachtwagens, militair vervoer en schepen zal deze dagen aan het publiek getoond worden. Natuurlijk wordt er traditiegetrouw weer goed aan onze deelnemers gedacht. Elke deelnemer kan voor een bijzonder concurrerend tarief kaarten met consumptiebonnen aanschaffen, waardoor deelnemen aan het Historisch Weekend niet of nauwelijks in de portemonnee gevoeld wordt.  

 
In 2019 is het thema Mercedes stevig aangepakt; een behoorlijk aantal bijzondere wagens van dit merk werden in de Stadshal van Schouwburg de Kampanje tentoongesteld. Deze aanpak is de organisatie goed bevallen. Dit jaar is het thema Italië. In de genoemde stadshal willen we komende editie flink uitpakken met een groot aantal bijzondere Italiaanse auto’s, motoren en boten. 
 
Komende editie staan er weer een hoop mooie en nieuwe dingen gepland: o.a. een "Crazy Cart" baan, trail demonstraties (op de motor), extra grote buitenmarkt, demonstratie van elektrische voertuigen door het ROC en in combinatie met de indoor-markt komt er in gebouw 66 een expositie van 250 motoren. Door het toegenomen aantal activiteiten wordt de terrein indeling ook aangepast om het zo voor deelnemers en bezoekers nog leuker en aantrekkerlijker te maken.