De 21e editie alweer, veel mensen kijken er naar uit dat een enorm aantal klassieke auto’s Den Helder overstroomt. Vooral de beide rondritten op zaterdag en op zondag mogen zich op een grote belangstelling verheugen!

 

Dit jaar is het thema ‘militair vervoer’, en alles wat daar bij komt kijken. Maar vergis u niet, ook de personenauto’s uit voorbije jaren zullen weer volop in de kijker staan. De herinnering aan de Volkswagens, NSU’tjes, Mercedes, BMW’s, Jaguars en Rovers, Citroëns (en dan echt niet alleen de ‘eendjes’), Triumphs, Mg’s, Austins en ga zo maar door zullen bij velen weer een glimlach op het gezicht toveren; ja, daar reden mijn ouders in…. Modellen die vaak doen terugverlangen naar een tijd dat elk merk zich duidelijk onderscheidde en nog niet alles door de windtunnel bepaald werd. Over windtunnel gesproken, elk jaar verschijnt er een groot aantal enorme Amerikanen met de stroomlijn van een tuinhuis maar met een aanblik waarvan Elvis een smile van oor tot oor zou krijgen.

 

Het gaat veel te ver hier alle merken te noemen waarvan de eigenaar zich als deelnemer heeft aangemeld. Nog niet aangemeld? Bekijk snel de voorwaarden waaraan een voertuig moet voldoen op deze website en geef u op! U zorgt voor de auto, wij zorgen ervoor dat het u twee dagen lang aan niets ontbreekt!

 

Het feit dat het Historisch Weekend i.v.m. Sail 2017 is verplaatst naar 26 en 27 augustus staat (bijna) garant voor prachtig zomer weer en het blijft natuurlijk een evenement dat niet gemist mag worden!

 

Wij zien u daarom graag op 26 en 27 augustus!